• Loška cesta 1, 4226 Žiri
  • 04 51 06 060
  • leandross.doo@siol.net

TUŠ IZDELKI

TUŠ IZDELKI

 

Izdelke Tuševe lastne blagovne znamke boste odslej našli v novi preobleki. A kljub prenovljeni zunanjosti njihova vsebina ostaja takšna kot prej. Gre za skrbno izbrane izdelke, ki dokazujejo našo neizmerno predanost kakovosti in si s svojo odličnostjo zaslužijo nositi Tuševo ime. Na policah jih boste prepoznali po enotni podobi, ki vam bo močno olajšala iskanje in izbiro, za še večje zadovoljstvo pa bo poskrbela denarnici prijazna cena.

Izberite najboljše in tako boste tudi živeli.


 

NOVO: EKO ČISTILA

Zemlja je dom nas vseh, zato je pomembno, da zanjo skrbimo, tako kot za svojo hišo. V veliko družino Tuševih izdelkov smo zato ponosno dodali prenovljeno linijo čistil, ki se ponašajo z znakom Okoljska marjetica, ki ga prejmejo le izdelki, ki so okolju prijaznejši. Širok nabor izdelkov odlikujejo kvalitetni proizvodi z atraktivno embalažo po ugodnih cenah. Odlikujejo jih nove, izboljšane formule za vrhunski učinek z dolgotrajno svežino. Izdelki so dermatološko testirani in ne povzročajo draženja kože ter alergijskih rekacij.

 
 Tuš izdelki
 Tuš čistila

 

 

 

TAČKO IN TAČKA

 

Kakovostna hrana Tačko in Tačka vsebuje vse, kar vaši ljubljenčki potrebujejo za svoje zadovoljstvo in igrivost. Izbirate lahko med različnimi vrstami mesa in rib z dodatki zelenjave in riža, vse jedi pa so obogatene z vitamini in minerali. Zdrava, uravnotežena in kakovostna prehrana je osnovni pogoj dobre nege.

 
 Tačko & Tačka

 

 

 

VSAK DAN

 

V Tušu se zavedamo, da so nakupovalni listki mnogokrat predolgi, želje pa tako velike, da pogosto segajo krepko čez vsebino hranilnikov. Zato smo za vas pripravili nabor cenovno najbolj ugodnih izdelkov v Tušu, večinoma slovenskih proizvajalcev.

Naša linija izdelkov Vsak dan vključuje izdelke, ki smo jih skrbno izbrali, upoštevajoč vaše najpogostejše nakupe ter tako določili tiste izdelke, ki jih vsakodnevno uporabljate v vašem gospodinjstvu.

Za vas smo izbrali izdelke, s katerimi boste zase in za vašo družino pripravili cenovno zelo ugodne in hkrati pestre obroke.

 
 Vsak Dan

 

 

 

DECORIS

 

Vsakodnevno se srečujemo z nešteto izzivi, zato je pomembno, da se v zavetju našega doma prijetno in udobno počutimo. Prav zato smo za vas v Tušu pripravili linijo izdelkov Decoris vrhunske kakovosti, s katerimi lahko opremite in polepšate vašo kuhinjo, spalnico, kopalnico in druge prostore vašega doma. V vaš dom bodo prinesli mehkobo, udobje, modne dizajne in koži prijazne materiale.

Med njimi boste našli: izjemno kakovostne in mehke brisače različnih barv in velikosti. Vrhunske posteljne garniture, rjuhe iz različnih materialov ter odeje modnih barv in vzorcev za tople in hladne noči. Tekstilne gospodinjske pripomočke, ki bodo olajšali vaše delo ter poživili vašo kuhinjo: kuhinjske krpe, prte, predpasnike, pogrinjke, rokavice, prijemalke in še veliko več. In ob vsem naštetim tudi udobne sobne copate za celo družino.

 
 Decoris

 

 

 

BELLIS

 

Linija Bellis je namenjena za vsako gospodinjstvo, predvsem pa za tiste, ki iščejo dobro razmerje med kvaliteto in ceno.

Izdelki so narejeni iz FSC certificiran papirja in izdelani iz vlaknin 100% celuloze. Njihova kvaliteta zadovolji še tako zahtevnega uporabnika. Linija zajema ponudbo serviet, toaletnega papirja in toaletnih brisač (barvnih, odišavljenih, z vzorčki ali povsem bele).

 
 Bellis